Kjærmarken i Gredstedbro

Aktiv og dynamisk by

Om området

Stationsbyen Gredstedbro er smukt beliggende ved Kongeåen. Der er ca. 1.100 beboere. Det er en aktiv og dynamisk by, der byder på gode indkøbsmuligheder. Der er skole til 0. til 9. klasse, børnepasning og SFO, ældreboliger, idrætsforening/idrætshal og meget mere. Her finder man forskellige typer boliger samlet i et grønt miljø med brede og børnevenlige veje.

 

Gredstedbro er en dynamisk by med mange forskelligartede aktiviteter. Derudover er der løbende arrangementer i de mange foreninger. Byen er placeret i et åbent landområde og byder på mange naturperler blandt andet langs Kongeåen.

 

Gredstedbro ligger fredeligt, men alligevel tæt på både Ribe, Bramming og Esbjerg.

Antal indbyggere

Ca. 1.100

 

Placering

Sydøst for Esbjerg, nord for Ribe

På kortet kan du se de nærmeste skoler og daginstitutioner og få et indtryk af området

 

Kjærmarken 135 er tilbagesolgt til Esbjerg Kommune og genudbydes hermed med frist til opskrivning som interesseret fredag den 26. august 2022 kl. 12.00

 

Er der efter fristens udløb flere interesserede i grunden, vil denne blive udbudt til højstbydende blandt de interesserede parter. I modsat fald kan grunden købes til mindsteprisen.

 

For opskrivning som interesseret kontakt Køb & Salg af kommunal ejendom, Torvegade 74, 6700 Esbjerg, tlf. 7616 1312 / tbs@esbjergkommune.dk

Genudbud Kjærmarken 135

 

Sidste frist for opskrivning som

interesseret i grunden er:

 

Fredag den 26. august 2022 kl. 12.00

Se de ledige byggegrunde her