Skovvangen i Grimstrup

Landsbyen ved krattet

Esbjerg Kommune udbyder den 13. januar 21 grunde ved Skovvangen i Grimstrup.

 

Om området

Grimstrup er et velfungerende mindre bysamfund med ca. 600 beboere. Byen er i stadig udvikling og ligger naturskønt med mange grønne områder og op til et stort egekrat.

 

Der er børneinstitution, skole til 6. klasse og SFO. Til aktiviteter i fritiden er der både idrætsanlæg, klublokaler og forsamlingshus. I Grimstrup er der et stærkt lokalt sammenhold og der er tradition for stor opbakning til fælles projekter som for eksempel forbedring af forsamlingshuset eller etablering af nye faciliteter.

 

Grimstrup ligger kun 5 km fra motorvejen, og der er busforbindelser til Grindsted, Varde, Esbjerg og Bramming.

Antal indbyggere

Ca. 600

 

Placering

Øst for Esbjerg

Se video over området

 

De 21 grunde udbydes den 13. januar med frist til opskrivning som interesseret i en eller flere af grundene. Frist for opskrivning er torsdag den 28. januar 2021 kl. 12.00

Er der efter fristens udløb flere interesserede i den samme grund, vil denne blive udbudt til højstbydende blandt de interesserede parter. I modsat fald kan grunden købes til mindsteprisen.

For opskrivning som interesseret kontakt Køb & Salg af kommunal ejendom, Torvegade 74, 6700 Esbjerg, tlf. 7616 1312 / tbs@esbjerg.dk

Se øvrigt salgsmateriale under "flere informationer" nedenfor.

 

 

Udbud af 21 grunde

Sidste frist for opskrivning som

interesseret i en grund er:

Torsdag den 28. januar kl. 12

Se de ledige byggegrunde her

Vi sidder klar til at hjælpe 


Vi vil gerne hjælpe jer videre med drømmen om at bygge hus i Esbjerg Kommune. I kan fx få vejledning om, hvilket område, der passer til jer og få hjælp til det praktiske. 

 

Læs mere om, hvem der kan guide jer videre