Vest for Åbrinken i Gørding

Grøn by i bevægelse

Om området

Nye attraktive parcelhusgrunde vest for Åbrinken forventes udbudt i sommeren 2020.

Udstykningen er beliggende i den nordvestlige del af Gørding. Der etableres stisystem via Riasagervej og ned til eksisterende sti ved Rugmarken, som fører til skolen .

Gørding er en stationsby og udpeget som et værdifuldt kulturmiljø. Der er i dag ca. 1.800 indbyggere. Byen er beliggende i den østlige del af kommunen med kort afstand til motorvejen. Gørding er placeret i smukke naturomgivelser ved den snoede Holsted å.

I byen er der børneinstitutioner, skole til 9. klasse og SFO, ungdomsklub samt sportshal med klub- og mødelokaler i Gørdinghallen.

klik her for at blive skrevet op til salgsmateriale.

Antal indbyggere

Ca. 1.800

Placering

Øst for Esbjerg